Две вакантни места за главен и старши експерт обявиха от община

...
Две вакантни места за главен и старши експерт обявиха от община
Коментари Харесай

Обявиха две вакантни места във варненския Туристически информационен център

Две вакантни места за главен и старши специалист оповестиха от община Варна за „ Туристически информативен център “.

Кандидатите за основен специалист би трябвало да дават отговор на следните условия: висше обучение – степен бакалавър, професионална област – обществени, икономически и правни науки, две години професионален опит. Изисква се притежаване на минимум два езика от изброените - британски, немски, френски или съветски език, добра компютърна просветеност и дарба за работа с офис техника. Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством събеседване.

Минималните условия към претендентите за длъжността старши специалист са степен на приключено обучение бакалавър, професионална област – обществени, икономически и правни науки в направление „ Туризъм “ и една година професионален опит. Кандидатите би трябвало да владеят минимум един език от изброените - британски, немски, френски или съветски език, да имат добра компютърна просветеност и дарба за работа с офис-техника. Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством събеседване, написа морето.нет.

Документите за кандидатстване за двете позиции би трябвало да се показват на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк ” №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор “, http://www.varna.bg/.

Телефон за връзка: 052/820 171, лице за контакт: Дора Кръстева.

За повече информация за нужните документи адрес: https://www.varna.bg/bg/2402; https://www.varna.bg/bg/2406.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР